Kwaliteit en

voorspelbaarheid

zijn geen toeval.

Team

Een deskundig team staat voor u klaar.

Een team van erkende specialisten binnen de tandheelkunde met veel tandheelkundige ervaring, werken in nauw contact samen met wetenschap en onderzoek. Professionaliteit en hoogwaardige tandheelkundige behandelingen vormen de bouwstenen van onze behandelingen.

 

Als geen ander staat Smeekens Reconstructieve Tandheelkunde voor het uitdragen van de integrale visie waarbij binnen elke tandheelkundige behandeling gestreefd wordt naar duurzaamheid, kwaliteit en voorspelbaarheid.

 

Liane Janssen

Preventie assistente, intern opgeleid en verantwoordelijk voor de mondhygiëne

Liane

Strikt en secuur dat is Liane. Inmiddels vele jaren werkzaam in de praktijk. Weet van aanpakken en dankzij haar ruime werkervaring (> 30 jaren) en interesse in het tandheelkundige vak, heeft zij een fijne neus voor precisie. Een pietje precies dus, wat haar tot een zorgvuldige preventie assistente maakt.
In de praktijk is Liane verantwoordelijk voor het kwaliteitssyteem en de hygiëne. Zij controleert en toetst in de praktijk of aan al deze wettelijke eisen word voldaan.

 

Dit is de Kliniek en Academie voor Reconstructieve Tandheelkunde volgens Liane

Altijd op zoek naar de hoogst haalbare kwaliteit.

 

Mijn moment tijdens een werkdag

Op schema lopen tijdens een drukke dag, dat zorgt voor een grote glimlach.

Ingrid Eichelsheim

Assistente

Ingrid

Heeft veel tandheelkundige werkervaring en vaardigheden waar menig assistente jaloers op zou mogen zijn. In haar bescheidenheid zal zij hier zelf nooit iets over zeggen. Dat andere praktijken haar vragen om eens een dagje langs te komen om het assisterende personeel te begeleiden, zegt voldoende....
Een hard werkend persoon met vooruitziende blik. 


Dit is de Kliniek en Academie voor Reconstructieve Tandheelkunde
 volgens Ingrid

Leuk en uitdagend genoeg om ruim 20 jaren werkzaam te zijn!


Mijn moment tijdens een werkdag

Om 10.00u verrast worden met een Wiener Melange. 

 

Wendy

Receptioniste/ preventie assistente

Wendy

Het centrale aanspreekpunt binnen de praktijk. Iedereen binnen de praktijk weet haar te vinden; met een gerust hart mag zij een administratieve duizendpoot worden genoemd. Met haar warme uitstraling en vriendelijke stem is zij het zonnetje bij de receptie. Je moet bij haar wel heeeeel ver gaan, wil zij haar geduld verliezen...

 

Foto volgt.

Elma

Receptioniste

Elma

Vanaf juli 2015 word Wendy aan de balie ondersteunt door haar oude collega Elma.
Een vertrouwd team die aan elkaar is gewaagd.
Onze altijd vriendelijke Elma ondersteunt Wendy in de administratieve afhandelingen aan de balie. 

Lynn

Assistente

Lynn

Deze spontane en altijd goedlachse assistente is een echte teamworker! Begonnen als stagiaire in 2012 en na een zeer intensieve inwerkperiode volgroeid tot een zeer waardevolle aanvulling binnen ons team. Haar betrokkenheid en passie voor het vak vallen bijna niet te overtreffen. 

Lisan

Assistente

Lisan

Lisan heeft in 2013 haar examen tandartsassistente gehaald en heeft zich binnen korte tijd in de praktijk ontwikkeld tot een ware alleskunner. Haar enorme handigheid en leergierigheid heeft ertoe geleid dat ze naast het feilloos assisteren ook zelfstandige handelingen op hoog niveau kan uitvoeren met enthousiasme. 

Nienke

Assistente

Nienke

Nienke werkt sinds januari 2015 bij ons als tandartsassistente. Deze altijd stalende assistente heeft haar opleiding gehaald in 2013 aan de ROC in Nijmegen.

Nienke rent en vliegt , is altijd druk en vult alle gaatjes op. Inmiddels heeft ze haar plekje goed weten te vinden in het team.


Stagiaires

in opleiding

Kliniek en Academie voor Reconstructieve Tandheelkunde is actief in het begeleiden van stagiaires.
Zo leiden we tandartassistenten van de ROC opleiding tandartsassistent op en mondhygiënisten van de HAN ( Hoge school Arnhem / Nijmegen).

Deze heren en dames kunt u aan de stoel treffen onder begeleiding van de tandarts of onze vaste medewerkers.
 
Wij zijn een erkend leerbedrijf geregisteerd bij Calibris.